Рисуване сред природата, пикник и игри в Природен парк „Витоша“ 10.08.2019 г.

30.00 лв.55.00 лв.

Дата: 10.08.2019 г.
Начален час: 12:00 часа
Ценови категории:*
55.00 лв. (комбиниран възрастен с дете)
30.00 лв. (дете)
Продължителност: 3 астрономически часа
Лектор- художник: Мария Матовска- Мимето

Изчистване
Код: Няма Категория:

Описание

Какво по – хубаво от лято в планината със семейството на пикник и рисуване на открито!
Канава Арт Студио и детски екостационар „Бели брези“ на територията на Природен Парк „Витоша“ ще посрещнат децата и техните родители, с уъркшоп на открито с рисуване върху платно с акрилни бои.
Очакват Ви приятни творчески моменти сред красивата природа на детския екостационар „Бели Брези“. Ще имате прекрасната възможност да посетите местността „Дендрариума“, където на 1400 дка са разположени над 140 броя типични дървестни, храстови и тревни представители на българската флора и внесени от други страни видове.
Не се притеснявайте, ако нямате опит – забавлението е единственото ни изискване. Вие организирайте приятната за Вас компания и запазете своите места, а ние ще се погрижим за всичко останало. Екип от професионални художници ще помогнат на малки и големи да нарисуват в лесни стъпки своята картина. Ще започнем с моливна скица, а после ще преминем към работата с акрилни бои. Ще имате възможността да се насладите на изкуството да преливате цветовете. Художниците ще ви покажат основни техники и похвати за определяне на перспективата и разположението на обектите в пространството, работата с молив и четка, както и спецификата при работа с акрилни бои.
Най-хубавото е, че можете да вземете своя шедьовър у дома!
Очакват Ви приятни емоции, усмивки и забавления в света на изобразителното изкуство сред природатата!

Дата: 10.08.2019 г.
Начален час: 12:00 часа
Ценови категории:*
55.00 лв. (комбиниран възрастен с дете)
30.00 лв. (дете)
Продължителност: 3 астрономически часа
Лектор- художник: Мария Матовска- Мимето

*В посочена цена са включени всички художествени материали и техническо оборудване, бутилка минерална вода, както и такса за детския екостационар “Бели брези“.
При влошени климатични условия събитието ще се проведе в зала на територията на детски екостационар „Бели брези“.
Събитието ще се проведе при минимум записани 10 участници, при максимален капацитет от 25 участника.
При отмяна на събитието заплатените средства ще бъдат възстановени по банкова сметка на платеца или при изрично писмено съгласие за презаверени за следващо събитие.
Съгласно правилника на детският екостационар „Бели брези“ на територията на комплекса е забранена консумацията на алкохолни напитки, включително бира и вино.

Допълнителна информация

Ценова категория

Комбиниран възрастен с дете, Дете