Описание

Забавление, релаксиране и отдих с приятели, колеги или семейството в уютна и артистична обстановка, като при нас ще имате възможността да опитате от богата винена листа от над 40 етикета от страната и чужбина. Вдъхновени от творчеството на холандския художник Рене Ганди ще имате възможността, под ръководството и наставленията на професионалният ни художник да нарисувате Вашата репродукция на „Полетата на Росийон“. Рене Ганди изследва и експериментира с различни техники и стилове, като за него е важно да предаде на зрителя емоцията,енергията и посланието.
Рене Холлоуел Ганди е роден през 1952 г.,родом от Оксфорд, Мисисипи, като няма завършено специализирано образувание във сферата на изобразителните изкуства. Критиците определят стила му като постимпресионно изкуство.

Дата: 25.05.2019 г.
Начален час: 13:00 часа
Цена: 37.00 лв.
Продължителност: 3 астрономически часа
Лектор- художник: Огнян Йорданов- Оги
В посочена цена за включени всички художествени материали (грундирано платно с клиновидна дървена рамка, акрилни бои, четки, палитра и помощни материали) необходими за рисуване на картината. Канава Арт Студио ще Ви посрещне с чаша вино за „Добре дошли“.