Релаксиране с чаша вино и рисуване на репродукция по картината Макове на Пиер Бонар -29.06.2019 г.

37.00 лв.

Дата: 29.06.2019 г.
Начален час: 16:00 часа
Цена: 37.00 лв.
Продължителност: 3 астрономически часа
Лектор-художник: Огнян Йорданов- Оги
Умения и познания в рисуването не са необходими

Изчерпан

Описание

Заповядайте заедно да творим и се забавляваме, докато рисуваме този нежен натюрморт на живописеца, с помощта на професионален художник. Готовата картина ще украси Вашият дом или ще се превърне в елегантен подарък. Екипът на „Канава Арт Студио – Галерия за вино и изкуства“ ще Ви посрещне в уютна и артистична атмосфера със специална селекция на вина от страната и чужбина.

Дата: 29.06.2019 г.
Начален час: 16:00 часа
Цена: 37.00 лв.
Продължителност: 3 астрономически часа
Лектор-художник: Огнян Йорданов- Оги
Умения и познания в рисуването не са необходими

В посочена цена са включени всички художествени материали (грундирано платно с клиновидна дървена рамка, акрилни бои, четки, молив, гума, острилка, палитра и помощни материали) необходими за рисуване на картината.
Канава Арт Студио ще Ви посрещне с чаша вино за „Добре дошли“.

Информация за автора: Пиер Бонар е френски художник, живописец, илюстратор и график, известен като един от основателите на стила „Набизъм“, от „наби“ което на иврит означава „пророк“. Течението възниква след като група художници, илюстратори и дизайнери си поставят задачата да рисуват символичната, а не видимата същност на нещата, назовавайки се „набисти“
Бонар е роден във Фонтене-о-Роз през 1867 г. Получава своето образование по право в Сорбоната и за кратко през 1888 г. практикува като адвокат. В същото време посещава часовете по изкуство в училище за изящни изкуства (Académie Julian), което определя решението му да стане художник. Бонар е известен най-вече със стилизираният, почти декоративен рисунък в неговите картини и със смелото използване на цвят. Ранните му творби са силно повлияни от творчеството на Пол Гоген, на Хокусай и други японски художници. Той е водеща фигура в прехода от импресионизма към модернизма. Рисува много пейзажи, градски сцени, портрети и интимни сцени, където фонове, цветове и стил на рисуване обикновено имат предимство пред обекта.