„Пейзаж” на Вера Лукова – репродукция с акрилни бои 04.12.2018 г.

37.00 лв.

Дата: 04.12.2018 г.
Начален час: 19:00 часа
Цена: 37.00 лв.
Продължителност: 3 астрономически часа

14 налични

Описание

„Пейзаж” на Вера Лукова – репродукция с акрилни бои. Нарисувайте вашата репродукция в лесни стъпки и с помощта на професионален художник. Заповядайте на едно творческо релаксиране и забавление в творчеството на Вера Лукова. Умения и познания в рисуването не са необходими.
Вера Лукова е оставила огромна следа във българското изкуство в края на 20-те и началото на 30-те години. До този период жените художнички в страната са били почти изолирани в публичните художествени изяви. Наблюдава се завишено участие на художнички в годишните изложби към ДБВО, което е израз на неодобрение към проявяваният фалшив морал, подкрепян от тогавашните моралисти и консерватори в следосвобожденското ни общество. Започва процес на приемане на европейските перспективи за утвърждаване на жената в редица области, в това число и изкуството.

Дата: 04.12.2018 г.
Начален час: 19:00 часа
Цена: 37.00 лв.
Продължителност: 3 астрономически часа

В посочена цена за включени всички художествени материали (канава- грундирано платно, акрилни бои, четки и помощни материали), необходими за рисуването на картината и наздравица с чаша вино за „Добре дошли“.