#Изкуството е живот Благотворително Рисуване&Вино в подкрепа на Васи

39.00 лв.

Дата: 11.09.2020 г.
Начален час: 19:00 часа
Цена: 39.00 лв.
Умения и познания в рисуването не са необходими.

12 налични

Описание

Здравейте, добри хора!
Екипът на Канава Арт Студио организира благотворителна кампания #Изкуството е живот за набиране на средства за лечението на младата майка Васи.
Във времена на световна епидемия и икономическа криза не трябва да забравяме, че сред нас има хора, които се нуждаят от нашата подкрепа. Вярваме, че именно тежки времена ни обединяват и заедно може да направим добри дела!
Каним Ви на творческа вечер Рисуване&Вино с акварелна техника по сюжет „Магнолия“ на 11.09.2020 г. от 19:00 часа в ателието ни в гр. София, ул. „Перник“ 114.
Всеки закупен билет на стойност 39.00 лв. ще бъде дарен за Васи, като Канава Арт Студио безвъзмездно ще осигури всички художествени материали, като ще Ви почерпим с чаша вино за „Добре дошли”.
Васи е истински пример за несломим дух! Въпреки трудностите тя рисува прекрасни акварелни картини, чрез продажбата на които събира средства за лечението си.
Ако сте възпрепятстван да се включите във благотворителната творческа вечер, но имате желание да помогнете на Васи, закупете нейна авторска картина или направете дарение.
Официалната страница за набиране на средства за лечение и информация за състоянието на Васи:
https://m.facebook.com/104027811397944