Да помогнем на Бобчо! – Благотворително рисуване върху стъкло „Голямата вълна на Канагава” 26.01.2019 г.

37.00 лв.

Дата: 26.01.2019 г.
Начален час: 14:00 часа
Цена: 37.00 лв.
Продължителност: 3 астрономически часа

Изчерпан

Описание

Екипът на Канава Арт Студио се включва в кампанията за набиране на средства за лечението на Божидар, който страда от детска церебрална парализа-квадрипареза, епилепсия и рядкото заболяване полимикрогирия. В специализирана клиника в Турция дават надежда за подобряване на състоянието на Божидар с лечение чрез вливане на стволови клетки.
Да помогнем за бъдещето на Бобчо, като заедно рисуваме върху стъкло, известната картина на Кацушика Хокусай „Голямата вълна на Канагава”, символ на човешкия устрем и сила във борбата за живот!
Заповядайте на едно творческо релаксиране в света на японската живопис с обща кауза в името на доброто. Всеки закупен билет на стойност 37.00 лв. ще бъде дарен за Бобчо. Капацитет на ателието ни е за 18 човека, така че нека всички те да бъдат заети в подкрепа на Бобчо!
Официалната страница за набиране на средства за лечение и информация за състоянието на Бобчо: https://web.facebook.com/03032006bobo/

Дата: 26.01.2019 г.
Начален час: 14:00 часа
Цена: 37.00 лв.
Продължителност: 3 астрономически часа

Умения и познания в рисуването не са необходими.
В посочена цена за включени всички художествени материали (стъклена подложка, мини статив, бои за стъклипис, шаблони, четки и помощни материали), необходими за рисуването на картината.
Комплимент чаша вино от Канава Арт Студио за „Добре дошли”!