“Да нарисувам България- Полета в Добруджа”. Да преоткрием красотата на родината с рисуване.31.10.19 г.

37.00 лв.

Дата: 31.10.2019 г.
Начален час: 19:00 часа
Цена: 37.00 лв.
Продължителност: 2 часаи 30 минути
Лектор- художник: Мария Матовска
Умения и познания в рисуването не са необходими.

Изчерпан

Описание

Каним Ви на специална творческа вечер, в която ще преоткрием красотата на родината ни, чрез изобразителното изкуство. Авторската ни картина „Полета в Добруджа” от творческият проект „Да нарисувам България” е част от цикъла картини от североизточен и югоизточен регион на страната, като картината е разработена така, че да може да се нарисува от възрастни и деца, без предварителен опит и умения в рисуването. Всеки четвъртък от месеца ще рисуваме авторска картина от поредицата „Да нарисувам България”, като ще творим с акрилни бои, четки и шпакли.
Творческия проект на Канава Арт Студио „Да нарисуваме България”, представлява 48 авторски картини, вдъхновени от архитектурно-културното наследство и природните богатства на страната ни. Проекта има за цел да представи красотата на родината ни, чрез поредица от арт събития, в които екипът ни от млади и талантливи художници, възпитаници на Националната художествена академия, ще показва и помага на участниците да изградят своята творба. Темите в цикъла са разработени така, че да могат да се изпълнят от деца и възрастни, без предварителен опит и умения в рисуването.
Предоставяме възможност за резервиране на билети за целият цикъл от дванадесет авторски картини от североизточна и югоизточната част на страната, който включва пейзажи от Добруджа, Балчик, Калиакра, Шабла, Варна, Бургас, Созопол, Несебър, Ропотамо, о. Анастасия, Синеморец и Русе. При участие за всички 12 картини от цикъла, получавате 10% отстъпка!За допълнителна информация …

Дата: 31.10.2019 г.
Начален час: 19:00 часа
Цена: 37.00 лв.
Продължителност: 2 часа и 30 минути
Лектор- художник: Мария Матовска
Умения и познания в рисуването не са необходими.

В посочената цена за събитието са включени всички художествени материали и пособия (канава- грундирано платно с дървена подрамка, акрилни бои, палитра, чаша за вода, молив, острилка, гума, четки/ шпакли, цветни разпечатки на сюжета, работна престилка и помощни материали), необходими за рисуването на картината.
Комплимент от Канава Арт Студио чаша вино за „Добре дошли“и бутилка минерална вода 350 мл.